feestlocatie amsterdam

Op zoek naar feestlocatie amsterdam?

Feestlocaties in Amsterdam: aanbevolen door dj Feetback.
Ik krijg wel eens de vraag of ik leuke feestlocaties weet in Amsterdam voor een klein feestje met maximaal 60 mensen. Daarom zal ik hier op basis van mijn eigen ervaringen de leukste feestlocaties op een rijtje zetten. Grotere zalen voor minimaal 100 man zijn inderdaad ongezellig als je er een klein feestje geeft.
Groepen Strandzuid Amsterdam Events en Restaurant.
Je vindt onze locatie op slechts een steenworp afstand van de Amsterdam RAI en de Amsterdam Zuidas. Ben jij op zoek naar een groepsrestaurant, een zomerse feestlocatie of wil je een zaal huren voor een borrel? Dan ben je bij Strandzuid Amsterdam aan het juiste adres!
Industriële feestlocatie Amsterdam-Noord Kromhouthal.
De feestlocatie Amsterdam De Kromhouthal is dan ook de evenementenlocatie waar je écht wil zijn. De feestlocatie in Amsterdam ligt aan het IJ in Amsterdam Noord en is makkelijk te bereiken per auto, met het openbaar vervoer of per boot.
Je feest bij Stayokay Stayokay. Group 41. Shape. noun_Anchor_96378. Group 41. Shape. noun_Anchor_96378.
Stayokay vertaalt jouw wensen naar een onvergetelijk feest. Van borrel tot trouwfeest. Multifunctionele zalen tot 900 personen. Diverse drank en hapjesarrangementen. 5 officiële trouwlocaties. Eén vast contactpersoon die altijd voor je klaar staat. Aanbiedingen op maat. Beschikbaar bij de volgende hostels. Maak een keuze. Stayokay Amsterdam Vondelpark.
Under Current-feestlocatie Amsterdam-leukefeesten.nl.
Bij Under Current zijn 40 gratis parkeerplaatsen beschikbaar en tot en met 600 betaald. Bent u opzoek naar een opvallende feestlocatie in Amsterdam? Dan zit u bij Under Current zeker goed. Gevestigd in Amsterdam Noord en drijvend op het IJ heeft Under Current een indrukwekkend uitzicht op het centrum van Amsterdam.
Feestlocatie Amsterdam, trouwen, feest zaal, zaal verhuur huren, restaurantboot, live music, trouwlocatie partyship Lizboa in Zeeburg Amsterdam. Feest geven, een Amsterdamse locatie voor feesten, recepties, trouwerijen, bruiloften, etctera. LISBOA.
IEDERE EERSTE ZONDAG VAN DE MAAND OPEN VOOR IEDEREEN, EEN FEESTJE MET ETEN, DRINKEN EN LIVE MUSIC OP LOKATIE IN AMSTERDAM. TROUWEN, DE LIZBOA IS EEN OFFICIËLE TROUWLOCATIE, TROUWEN EN GELIJK EEN FEESTJE GEVEN. KOM EENS OP DE EERSTE ZONDAG VAN DE MAAND KIJKEN, EET EN DRINK, LUISTER MUZIEK VERGADEREN?
Evenementenlocatie Claus Park Collection Claus Park Collection.
Claus Park Collection bestaat uit drie evenementenlocaties in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp: Claus, Courtyard by Marriott hotel en Papas Beach House. Claus biedt multifunctionele eventzalen, restaurants, bars en bowlingbanen. Het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport hotel heeft 148 hotelkamers en vijf vergaderzalen.
Feestlocatie in Amsterdam? Makkelijk en snel geregeld! 150 Locaties. Momentss.
Bekijk alle feestlocaties in Amsterdam met volledige service. Feestlocaties Amsterdam eigen eten drinken. Wil je een gezellig feestje geven en je eigen eten en drinken meenemen? Ook dat is mogelijk. Bij onderstaande locaties kun je zelf eten en drinken meenemen en betaal je alleen voor het gebruik van de locatie.
Feestlocaties in Nederland CelebrationEvents.
De feestlocatie is ons dus al bekend, voor advies welke drive in show of apparatuur het beste geschikt is voor uw feestlocatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Feestlocaties in Noord Holland. waar wij een feest verzorgd hebben. Feestlocaties Regio Amsteland. Amstel Hotel Amsterdam.
Feestlocaties Amsterdam Locaties.nl.
Op Locaties.nl vind je o.a. feestlocaties voor een bedrijfsfeest, themafeest of jubileumfeest. Of je nu op zoek bent naar een industriële feestlocatie of juist een kleine feestlocatie, wij hebben de perfecte feestlocatie in Amsterdam voor je! Bekijk nu onderstaande feestlocaties in Amsterdam.
Feestlocatie Zaandam Inntel Hotels Amsterdam Zaandam.
Inntel Hotels Amsterdam Zaandam. Uw feestlocatie in Zaandam. We maken graag met u een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden met u persoonlijk te bespreken en onze unieke feestlocatie te laten zien en beleven. Tamara Pijnenburg en Denise Numan. Afdeling Meeting Events.
feestlocatie-amsterdam The Basket Amsterdam.
1081 HV Amsterdam. 020 205 0966. Volg ons op Facebook. Copyright 2020 The Basket is onderdeel van BHG. Bekijk onze maatregelen. Leuk als je een tafel wil reserveren. Op dit moment zijn er een aantal voorschriften van toepassing die je hier kunt vinden.

Contacteer ons