opkoper huizen belgie

Zoeken naar opkoper huizen belgie

Opkoper inboedels Antwerpen Vlaams-Brabant Petit Steven.
We ontruimen woningen, appartementen, kelders, zolders, garages, loodsen en magazijnen snel, efficiënt en professioneel. Ook als er iemand overleden is, na echtscheiding, bij emigratie of door andere omstandigheden moet een huis of appartement vaak binnen een zeer korte termijn leeggemaakt zijn. Ook dan kunt u een beroep doen op Petit Steven. Onze inboedelservice garandeert een correcte prijs voor heel uw inboedel, inclusief een bezemschone oplevering. Uw opkoper van inboedels in de wijde omgeving rond Leuven, Mechelen, Vilvoorde Antwerpen. Wij zijn actief over heel Antwerpen Vlaams-Brabant voor de volledige opruiming van uw inboedel. Geen volledige inboedel te verkopen maar slechts een deel ervan? Natuurlijk kunt u ook één bankstel, een prachtige kroonluchter of ander decoratief voorwerp aan ons verkopen, het hoeft niet per se uw complete boedel te zijn.
Inboedelservice.
De inboedelservice is een zeer gewaardeerde, doch geen gratis dienst. Hoe werkt onze inboedeldienst? Voor een inboedelopruiming kan je ons bellen op het nummer 03 217 25 10 bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8u30 en 16u30 en vragen om een kijkbezoek in te plannen. We maken met jou een afspraak voor een kijkbezoek bij jouw inboedel.
Oude wijnen verkopen: aankoop oude wijnen wijnkelders.
Als u dat wenst betalen we onmiddelliljk contant. Uw oude wijn opkopen: wekelijks kopen wij tientallen privécollecties veelal Franse wijnen uit Bordeaux, Bourgogne en Rhône evenals Champagnes, Italiaanse wijnen, Spaanse Wijnen, sterke dranken en Porto's. Doordat wij een zeer trouw internationaal cliënteel hebben kunnen wij u de ALLERBESTE PRIJZEN betalen voor uw mooie wijnen.
Troostwijk.
huis verkopen aan opkoper JuridischForum.be.
7 berichten Pagina 1 van 1. huis verkopen aan opkoper. 1, 28 mar 2019 1251.: graag zou ik mijn huis willen verkopen.heb een website gevonden over een huisopkoper die oude en eventueel beschadigde huizen aankoopt om dan te renoveren en terug te verkopen.
Dringend huis verkopen Huis opkopen Snel huis verkopen.
Direct bod én voorschot. We bieden u een eerlijke en goeie prijs voor uw pand. Ons bod is realistisch en volledig vrijblijvend. Bij een akkoord krijgt u onmiddellijk een voorschot. Wij kopen uw huis en alles wordt in vertrouwen afgehandeld. Bovendien nemen we de opkuis en de kosten van de attesten voor ons. Een zorgeloze verkoop gegarandeerd! Wij zijn gevestigd in Gent en zijn actief in West Oost-Vlaanderen. Onze diensten worden met succes in deze regio's' aanboden. Ontdek meer over onze diensten. Waarom kiezen voor ons? Door uw huis te verkopen aan ons is alles snel afgehandeld. Geen lange wachttijd dus! De verkoop van uw woning wordt in alle discretie geregeld. Wij zorgen voor de gewenste anonimiteit. Wij staan garant voor betrouwbaarheid. De opkoop van uw huis gebeurt eerlijk en met alle respect. Wij hebben gekozen voor deze dienst omdat discretie een topprioriteit was. De afhandeling gebeurde heel snel en wij hadden bijna meteen ons geld ter beschikking. Een vlot en betrouwbaar team die ons eerder hielp. Heel tevreden over. Wij bieden betrouwbaarheid, eerlijkheid en discretie aan u. Veel mensen zijn overtuigd van onze diensten. Wordt u onze volgende referentie? Wie bent u? Is dit vertrouwelijk?
Inventief je huis verkopen.
In Nijmegen werd enkele jaren geleden een huis te koop aangeboden inclusief auto. In Overijssel werd een woonboerderij verkocht inclusief gratis koe. Ook de makelaar die een foto van een hond op Funda plaatste in plaats van een foto van een huis, trok aandacht. Als snelheid belangrijker is dan een optimale prijs, kan het interessant zijn een huis van de hand te doen aan een opkoper. Profiterend van de crisis timmeren deze bedrijven de laatste jaren flink aan de weg. Bij veel vastgoedopkopers kunnen bewoners na verkoop het huis zo lang ze willen terughuren. Eigenaren krijgen echter minstens 20 procent minder voor hun huis dan bij een gewone verkoop. Bij deruilmakelaar.nl kunnen huiseigenaren hun huis aanbieden voor een één-op-één of drie of vierhoeksruil.
Opkoper lonkt naar duizenden verloederde huizen via folder Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Stad en Rand. Opkoper lonkt naar duizenden verloederde huizen via folder. De eigenaars van een tweeduizendtal leegstaande en verkrotte huizen en appartementen in Antwerpen krijgen dezer dagen een folder in de bus met het aanbod om hun woonst van de hand te doen.
Projectgronden VENICO.
inkoop gronden, inkoop afbraakwoningen, aankoop immo, immobiliën, aankoop appartementen, woningen, te koop, te huur, immo belgië, aankoop appartement, immo te koop, bouwgrond, projectbouw, verkavelingen, Huis, huizen, woning, woningen, appartement, appartementen, flat, flats, loft, lofts, Te koop, Kopen, Nieuwbouw, Projecten, Studentenhuisvestiging, Nieuwbouw.
Vastgoed Verhaeghe koopt ook zelf uw woning aan!
Wij kopen meteen uw woning aan! Vastgoed Verhaeghe levert niet alleen geslaagde bemiddelingen in verkoop en verhuur; wij kopen ook zelf aan. Hebt U een woning huis of appartement dat u snel en discreet wenst te verkopen, contacteer dan ons meteen.:
Huis kopen om te verhuren Maak kennis met 3 verschillende opties.
De voordelen van een nog te renoveren huis kopen voor verhuurdoeleinden zijn de volgende.: Als je goed zoekt kan je koopjes doen. Een openbare verkoop, een pas gescheiden koppel dat dringend geld nodig heeft, een faillissement, enzovoort. Scherp aankopen is zeker mogelijk. Indien je handig bent kan je zelf veel werk verrichten. Op deze manier bespaar je veel geld qua uurlonen van vakmannen. Je bent vrij inzake de inrichting van de woning. Je hebt zelf maximaal beslissingsrecht over hoe het huis zal ingericht worden. Ideaal voor diegenen die graag zelf de touwtjes in handen hebben. Zo kan je voor keuken en badkamerinrichting unieke deals aan scherpe prijzen vinden bij Maxaro met de grootste showroom van de Benelux. Ze hebben een uniek aanbod in badkamermeubels. De nadelen van een nog te renoveren huis kopen om te verhuren.:
Wij kopen Wij kopen uw woning!
Wij komen met geld over de brug vanaf dag 1. U ontvangt onmiddellijk een voorschot wanneer u beslist uw vastgoed aan ons over te laten. Moet ik meteen na verkoop verhuizen? Nee, u bepaalt zelf wanneer uw vastgoed vrijkomt. Indien u er wil blijven wonen via een huurcontract, kunnen we ook daar regelingen voor treffen. Alles is bespreekbaar, wij vinden elkaar. Kan ik gratis blijven wonen? U kan enige tijd na verkoop gratis blijven wonen tot we afgesproken vrijgave-datum hebben bereikt. Geen immo of makelaar. Thuyn Invest is al jaren actief op de vastgoedmarkt, maar is géén immobiliënkantoor of makelaar. Wij kopen uw huis direct zelf op, zonder tussenkomst van derden en zonder talrijke bezoeken. Wij nemen bovendien alle bijkomende kosten voor onze rekening, zoals schoonmaak, notaris en de vijf benodigde attesten. Wilt u uw huis, appartement of grond direct verkopen?

Contacteer ons